IGNASI CLOTET, S.L. - Investigació i desenvolupament d’automatització de maquinària industrial.
Español English Català Français

Avís Legal

Descarregar Flash

Avís Legal

Els textos, imatges i la resta de continguts inclosos en aquesta web són propietat exclusiva d’IGNASI CLOTET, S.L. o dels seus respectius fabricants. Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, tindrà el consentiment per escrit d’IGNASI CLOTET, S.L. excepte quan s’indica el contrari. Aquesta web pot contenir enllaços a pàgines exteriors, de les quals IGNASI CLOTET, S.L. no es fa responsable ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquests enllaços.

IGNASI CLOTET, S.L. es reserva el dreta a modificar unilateralment la presentació i configuració de la pròpia web, així com els corresponents serveis i les condicions necessàries per a la seva utilització. També pot modificar sense previ avís les especificacions tècniques, equipament i fotografies dels productes, així com qualsevol altra informació aquí exposada.

IGNASI CLOTET, S.L. no es fa responsable de cap dany directe o indirecte que pugui ocasionar l’exactitud, veracitat o exhaustivitat de la informació, o de l’ús que d’ell se’n pugui fer. Les dades personals que ens faciliti formaran part d’un fitxer automatitzat administrat per la nostra empresa. IGNASI CLOTET, S.L. li assegura la privacitat de les seves dades i que no les compartirà amb empreses alienes. Li recordem que vostè té dret d’oposició, accés, rectificació, consulta i cancel·lació de les seves dades personals, per lo que podrà exercir tals drets dirigint-se a la nostra empresa: ingenieria@iclotet.com

IGNASI CLOTET, S.L.
Av. Canal 19.
25230 Mollerussa (Lleida)

Tel. 973 600 373
Fax. 973 600 908
Copyright Ignasi Clotet, S.L. 2009 – Tots els drets reservats Avís Legal Desenvolupament web