Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/iclotet/public_html/index.php:1) in /home/iclotet/public_html/idioma.php on line 7
  IGNASI CLOTET, S.L. - Investigació i desenvolupament d’automatització de maquinària industrial.
Español English Català Français

Empresa

Descarregar Flash

Presentació

Ignasi Clotet, S.L. és una empresa fundada ja fa més de 50 anys dedicada a la investigació i el desenvolupament de tot tipus de solucions per a l'automatització de moviments, processos i gestió de productes de la indústria.

El nostre equip humà, per la seva professionalitat i dedicació, ens permet abastar tot tipus de processos de fabricació, des del disseny, projecte i càlcul, fins a la totalitat de la seva execució. Aquest procés ve avalat per una gran experiència que ens permet contar amb uns mitjans propis per realitzar projectes en les millors condicions per a la seva empresa.

La nostra empresa està present al mercat espanyol des de 1950 i durant les últimes dècades ha ampliat el seu àmbit d'actuació a mercats internacionals. Anys de constant esforç i de creixement continuat en consonància de les necessitats dels nostres clients.

L'experiència acumulada durant aquests anys, la formació del nostre personal tècnic i a peu d'obra, ens permet oferir als nostres clients solucions altament competitives, permetent tindre en un sol proveïdor l'ajuda necessària per respondre a les dures exigències que el mercat actual exigeix per poder mantenir uns alts nivells de producció, mantenint i incrementant els seus estàndards de fabricació.

Tot això, i una estreta col·laboració amb els nostres clients, permet disminuir el temps de resposta dels cicles de parades de manteniment, augmentant, a la vegada, els cicles productius al màxim.

Els objectius imposats, des dels nostres inicis, que dia a dia s'intenten millorar són:

La professionalitat i la rapidesa combinades amb una bona qualitat i atenció al client, i sobretot, el factor humà.

Copyright Ignasi Clotet, S.L. 2009 – Tots els drets reservats Avís Legal Desenvolupament web