IGNASI CLOTET, S.L. - Investigació i desenvolupament d’automatització de maquinària industrial.
Español English Català Français

Serveis

Descarregar Flash

Gestió integral del procés

A Ignasi Clotet, S.L. som especialistes en la investigació i el desenvolupament de l'automatització de maquinària industrial. Automatitzem línies de producció i emmagatzematge. Dissenyem i construïm màquines i/o línies específiques adaptades a les seves necessitats.

Juntament al desenvolupament de la maquinària, oferim la gestió integral de tot el procés:

- Logística
- Traçabilitat
- Processos de moviment de producte
- Automatització de processos
- Gestió de producte
- Manteniment on-line

Les nostres especialitats

Per a la creació del nostre producte, els camps que apliquem són l'electrònica i els autòmats; la mecànica, la pneumàtica y l'hidràulica. En resum, l'automatització industrial integral i la maquinària industrial en general. També es realitzen el manteniment i el software industrial.

Les nostres especialitats principals són la reparació i l'emmagatzematge de productes. Utilitzant així, transportadors, ja siguin aeris, de cadena o de rodets, automàtics o manuals; dosificadors i canviadors de ganxos; apiladors i desapiladors, flippers, etc.

Oficina tècnica mecànica

Enginyeria

Ignasi Clotet, S.L. realitza els càlculs d'enginyeria bàsica i de detall, dimensionant la solució estructural adoptada en la definició conceptual perquè compleixi les exigències dictades, en funció de l'ús, per les normatives vigents.

Disseny 2D i 3D

Per a la realització de l'enginyeria de projecte, Ignasi Clotet, S.L. utilitza dos tipus de sistemes CoCreate One Space: Modeling per Modelitzat espacial 3D i Drafting per a la Delineació 2D.

Mitjançant els sistemes CoCreate One Space modelitza l'estructura espacial, generant automàticament, i des del propi model de treball, tota la informació necessària per a la Fabricació a Taller (plànols, croquis de especejament, llistes de materials, etc.) i pel muntatge a l'obra.

Aquest sistema de treball proporciona innegables avantatges relatius als reduïts terminis d'execució, al obtenir grans productivitats en el procés de generació de plànols al detall.

A l’obtenir tots els plànols i fitxers pels processos CoCreate One Space d'un únic model, s’aconsegueixen importants millores de qualitat i es garanteix d'aquesta manera, que els plànols obtinguts estiguin perfectament relacionats geomètricament. Amb això, s’aconsegueix un sistema integrat de disseny-fabricació que elimina passos intermedis de programació i redueix significativament el factor error humà que sol anar associat a ells.

Copyright Ignasi Clotet, S.L. 2009 – Tots els drets reservats Avís Legal Desenvolupament web