SUPORT TÈCNIC ICLOTET 24/7
PER AVARIES

Suport tècnic iclotet 24/7 per avaries

A iclotet, entenem que les avaries poden ocórrer en qualsevol moment, sense avís previ. És per això que oferim un servei tècnic personalitzat i disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, amb el nostre excepcional suport tècnic iclotet.

El nostre compromís és proporcionar-te la tranquil·litat que necessites, sabent que estem aquí per ajudar-te en qualsevol moment, dia o nit, amb el suport tècnic iclotet. Quan et trobis davant d’una avaria, pots comptar amb el nostre servei tècnic per resoldre el problema de manera ràpida i efectiva.

El suport tècnic iclotet inclou:

Assistència ràpida

El nostre equip d'experts en suport tècnic està sempre disponible per respondre a les teves trucades i consultes de manera immediata*.

Suport tècnic especialitzat

Disposem de tècnics altament qualificats que t'orientaran en els passos necessaris per solucionar l'avaria de manera eficient.

Atenció personalitzada

Entenem que cada situació és única. El nostre enfocament personalitzat significa que t'escoltem, entenem les teves necessitats i t'oferim l'assistència específica per trobar la solució en la major brevetat possible.

Resolució de problemes

No importa la magnitud de l'avaria, estem compromesos a trobar la solució més adequada per a tu.

Comunicació constant

Mantenim una comunicació oberta durant tot el procés, perquè estiguis informat dels avanços i els terminis de resolució.

A iclotet, estem aquí per servir-te, 24/7 amb l’excepcional suport tècnic iclotet. La teva satisfacció és la nostra prioritat així com garantir que la teva experiència amb nosaltres sigui sempre excepcional.

No importa l’hora ni el dia, en cas d’avaria pots confiar en el suport tècnic iclotet per proporcionar-te l’atenció que mereixes. Estem aquí per ajudar-te en tot moment!

Posa’t en contacte amb nosaltres per obtenir ajuda immediata en cas d’avaries.

*Garantim resposta en un màxim de 3 hores.

Disponibles per a tu 24/7

Horari laboral: 

Dilluns – Divendres
8:30h – 13h / 15h – 17:30h CET

Servei de guàrdia:

Fora d’horari laboral
Caps de setmana

Recorda que també ens pots contactar per correu electrònic a ingenieria@iclotet.com o pots omplir el següent formulari: